حضور خانم مریم امینی در برنامه «کتاب باز»

حضور خانم مریم امینی در برنامه «کتاب باز»

حضور خانم مریم امینی در برنامه «کتاب باز»

برنامه «کتاب باز» با حضور خانم مریم امینی؛ مترجم، ناشر و همسر شهید آوینی، پنج‌شنبه دوم اردیبهشت، ساعت ۱۸:۳۰ از شبکه نسیم پخش خواهد شد.

 

به گزارش روابط عمومی مؤسسه شهید آوینی، خانم مریم امینی؛ همسر شهید آوینی و مدیر نشر واحه، ضمن حضور در برنامه کتاب باز در گفت‌وگو با سروش صحت مجری این برنامه، مطالبی را پیرامون فعالیت‌ها و آثار منتشره در نشر واحه بیان کرده‌اند.

 

تاکنون چهار فصل از کتاب‌باز با محوریت ترویج  فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی از شبکه نسیم پخش شده است و توانسته با طرح مسائل گوناگون و ارجاع آن به امر دانش افزایی و رجوع به کتب مختلف، در این حوزه سهم بسزایی را ایفا نماید. این برنامه با اجرای سروش صحت در سری پنجم مثل گذشته نگاهی حرفه‌ای به فعالان عرصه نشر و کتاب‌بازان دارد. کتاب باز با طرح مسائل تخصصی در چهارچوب برنامه توانسته مخاطبان خود را اقناع و تقویت نماید.

 

ویژه برنامه کتاب باز همچون سال گذشته برای ماه مبارک رمضان تدارک دیده شده است تا بینندگان با تورق کتاب‌های خواندنی، لحظاتی با اهالی این حوزه همنشین و با تجربیات آنان همراه شوند. کتاب باز با اجرای سروش صحت در ایام ماه مبارک رمضان هر روز ساعت ۱۸:۳۰ میهمان خانه‌های مخاطبین شبکه نسیم خواهد بود.

اشتراک گذاری این مقاله

درباره ما


مؤسسه شهید سید مرتضی آوینی زیر نظر خانواده ایشان اداره می‌شود و با مؤسسه‌ای که تا سال ۹۷ با این عنوان فعالیت داشت و اکنون به مؤسسه اندیشه شهید آوینی تغییر نام داده، هیچ ارتباطی نداشته و ندارد.

تمامی حقوق این سایت متعلق به مؤسسه سیدمرتضی آوینی است